Bemutatkozás!

2012.01.23. 14:36 MoovieRate

Jó reggelt, jó napot, jó estét mindenkinek! Íme egy frissen készített blog! Szeretek blogokat nézegetni, mert nagyon élvezem, az írásokat, beszámolókat az életről. Bár az ilyen blogokból már nagyon kevés van. De még jobban szeretem azokat a blogokat, amelyek egy meghatározott témáról szólnak. Namármost: eme blog, melyre olvasónk kétségtelenül szép szemgolyója mered, a filmek csodálatos világáról szól. Ha eddig nem tetted volna meg, olvasd el a lap legtetején jobbra lévő leírást, hogy ne kelljen magyarázkodnom annyit. De csak a ti kedvetekért, azért nesztek:

Azért készítettük ezt a blogot, mert imádjuk a jó filmeket. Ezt az élményt veletek is szeretnénk megosztani, így elemzéseket rakunk fel ide folyamatosan. Ezekben az elemzésekben az újonnan megjelenő filmeket vizsgáljuk, ezeknek a bejegyzéseknek neve: Filmelemzés. Továbbá vannak elemzések nagyon rossz filmekről, amiket érdemes kerülni (RosszfilmBemutató) , és régebbi filmeké is (Retro).

Na, akkor remélem most már minden kedves olvasó érti ;D a blognak két szerkesztője lesz, akik folyamatosan frissíteni fogják azt :D.

De a blog várható tartalmáról még nem beszéltem, ugyanis ez a csatttanó: mint már említettem, filmelemzéseket készítünk. Ámde mit ér az üres és unalmas szöveg néhány képpel... természetesen videós és kommentelős beszámolókat, elemzéseket kaptok! Minden ilyen végén pontozás is lesz, és így várjuk a véleményeket a kommentben. Ha minden jól megy, várhatók versenyek, nyereményjátékok is!

Na, és még egy dolog: a nyelvbotlásokért, a ratyi minőségért, és a helyesírási hibákért elnézést: minden ember tévedhet! Na még egy: tudom, hogy a movie az egy o, de az írói szabadság joga engem is elkapott...

Jó szórakozást!

Címkék: bemutatkozás kezdés indítás moovierate

A bejegyzés trackback címe:

https://moovierate.blog.hu/api/trackback/id/tr403740892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása