Előretekintő - 2012 nagy durranásai I.rész

2012.01.23. 18:13 MoovieRate

Üdvözletem minden kedves és kitartó olvasónak! Ez itt újra a MoovieRate, és még mielőtt elemezgetnénk, szeretnék kiírni egy szintén érdekes postot. Ugyanis a mostani bejegyzésemben 2012 legjobban várt filmjeit mutatom meg, és ahova tudok, adok képeket, és persze előzeteseket! Jó szórakozást mindenkinek!

 

Első film, ami felkeltette az érdeklődésünket, az a Sherlock Holmes 2: Árnyjáték! Ez a csoda, mely a jól ismert modern Sherlock Holmes folytatása, január 5-én került a hazai mozikba. Kaptok egy magyar előzetest is:


A következő alanyunk az Underworld horror-akció sorozat negyedik epizódja, az Underworld 4: Az ébredés. Nagyon jó film lesz, és már január 26-án láthatjuk is itthon, akár 3D-ben, és IMAX 3D-ben is! Íme egy előzetese:


 Emlékeztek a Szellemlovasra (Ghost Rider)? Na, hát hogy is mondjam... elég ramaty film... Hát, készül a második része, nevezetesen A Szellemlovas 2 - A bosszú ereje. Valamiért mi mégis várjuk, és adunk még egy esélyt a jó öreg Nicholas Cage-nek :D. Előzetes itt:


 Jajj, és most jön az általam legjobban várt film idén... a sötétek... a ruhások... 3... mert bizony, májusban jön a Men in Black: Sötét zsaruk 3! Nagyon örülök, ugyanis ehhez is találtam egy egész jó előzetest:


Na, egyenlőre ennyi, de ne aggódjatok, holnap délután felkerül a következő része is! Addig is: Isten veletek!

Címkék: 2012 moovierate előretekintő

A bejegyzés trackback címe:

https://moovierate.blog.hu/api/trackback/id/tr663741387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása