Előretekintő - 2012 nagy durranásai II.rész

2012.01.24. 14:42 MoovieRate

Na, akkor ismét szeretnék üdvözölni mindenkit a MoovieRate szerkesztősége nevében! Már ugye elkezdtük azt a post sorozatot, amelyben a 2012-es év legígéretesebbnek tűnő filmjeit mutatjuk be. Azaz egy rövid leírás, és ha tudunk, akkor egy előzetes. Természetesen lesz még egy ilyen rész, úgyhogy ha van óhaj-sóhaj, ötlet, satöbbi, akkor inda felhasználóknak komment, Facebook felhasználóknak csoport komment! Jó szórakozást!

 

Hát, íme a következő jelöltünk az év legnagyobb attrakciójára: a csodálatosan jó Christopher Nolan féle Batman trilógia harmadik, és egyben befejező része: Batman 3 - A sötét lovag - Felemelkedés! Ez lesz szerintünk a legjobb Batman epizód (az újak között). Ennek bizonyítására elég elmondani a négy főszereplő nevét: Christian Bale, Gary Oldman, Morgan Freeman és Anna Hathaway. Valamikor júliusban jön, addig is egy ízelítő előzetes itt:


Te jó isten... el tudtok képzelni egy filmet tele brutális akcióval, és a legkomolyabb akcióhősökkel? Jó, most nem a Supermanre, meg társaira gondolok, de a The Expendables, azaz A feláldozhatóak ZSENIÁLIS film volt! És a második rész? The Expendables 2 - A feláldozhatóak 2? ESZEVESZETTÜL jó! Csak egy rövid ízelítő a szereplők listájából: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Chuck Norris (igen, ő is o.O), Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger. Durva? Akkor ez BRUTÁLIS lesz:


A következő Kaptárról is hoztam nektek néhány finom falatot. Képzeljétek, Mila Jovovich mellé visszatér régi barátja az első részből: Michelle Rodrigouez! A film magyar címét még ugyan nem tudjuk, de az eredetit igen:Resident Evil 5 - Retribution. Itt már kevesebb hangsúly lesz a zombikon, annál nagyobb az Umbrella corp.-on (Védernyő Vállalat). Na, akkor az ígért előzetes is itt jön (furán kezdődik, de ez az!):


És végül jöjjön az utolsó a legvártabb filmek listáján, és egyben a győztes, a legeslegjobban várt film. Peter Jackson a rendező, aki mögött már nagy filmes múlt áll. Ő rendezte többek között a "Törjön ki a frász"-t, a "King Kong"-ot meg persze a "Gyűrűk Ura" trilógiát. Ehhez kapcsolódóan jön a következő filmje, amely személy az abszplút kedvencem lesz: A Hobbit: Váratlan utazás. HÚÚÚ, az ujjaim beleremegtek... na, de még mielőtt teljesen elalélek, itt az előzetesetek:

Címkék: előretekintés 2012 moovierate

A bejegyzés trackback címe:

https://moovierate.blog.hu/api/trackback/id/tr663744190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása