Előretekintő - 2012 nagy durranásai III.rész

2012.01.24. 19:07 MoovieRate

Ismételten üdvözlök minden filmrajongót, és blogolvasót a MoovieRate újabb bejegyzésénél! Ugye az Előretekintő - 2012 nagy durranásai post sorozatból három részt ígértünk, eddig kettő meg is van. Sőt, mostmár három. De ez a rész rendhagyó lesz, ugyanis most nem 2012 legjobban várt filmjeit, hanem 2012 legkevésbé várt filmjeiből adok ízelítőt. Olyan filmek jönnek, melyeknek a címük hallatán is nevetnünk kell... Jó szórakozást :D!


Csapjunk bele a lecsóba, méghozzá gyorsan: a legelső film, amit nem igazán várunk, az a Muppets. Ismeritek a régi és jó bábjátékos, bábfigurás meséket? Igazán szeretik a gyerekek... de van annál illúziórombolóbb, ha filmet készítenek ebből az amúgy vicces alapból? Ráadásul a történet... le akarják rombolni a Muppet színházat, aminek van egy kisfiú rajongója, s ezt ő nem hagyja annyiban... AGYMENÉS... előzetes:


A következőn nagyot fogtok nevetni! Tudjátok, vannak játékadaptációk. Vegyük jó példának a Kaptár sorozatot, vagy rossz példának a Holtak házát (OMG). De 2011-ben kitalálták a lehető leghülyébb ötletet. Peter Berg ugyani a TORPEDÓnak akar játékadaptációt :O o.O! Tudjátok, az a hajós társasjáték... A címe: Csatahajó -.- De ez még semmi, ugyanis ezt egy ufós sztorival ötvözi, ráadásul Rihanna is szerepelni fog benne! EZ halálkomoly! Na, azért még jól is elsülhet, az előzetes bíztatóbb:


Van itt más is: a Pókember trilógia folytatása. Azaz nem is folytatás, hanem a kedves drága Marc Webb (azkiafene?) egy teljesen új trilógiába kezdett, tehát lesz új fiú, új pókmarás, meg miegymás. Hát, mit ne mondjak... már a második résztől romlott a színvonal, a harmadikról nem is beszélve. Ezek után mit várjunk? Az előzetes sem túl meggyőző:


Ezt az utolsót csak a ti kedvetekért fogom berakni, ugyanis én undorodom tőle. Mégis ki szereti most már az Alkonyatot (az okosabb férfiak kivételével)? Minek erőltetik ezt annyira?  Tudom, hogy a lányok fanatikusan imádják, és inkvizícióval gyűjtenek még több Alkonyat-zombit, de kérem... nevetséges... és akkor taglaljam, hogy a negyedik részt két részben játsszák le, mint a zseniális Hobbitot, és a még elfogadható Harry Potter 7-et? Na mindegy, ez nem az én bemutatóm lesz, ha megjön, az egyszer TUTI! Sajnos (szerencsére) előzetessel nem tudok szolgálni, de a kiéhezett Alkonyat fanoknak adok egy ígéretet: ha lesz előzetese ennek az Alkonyat 5: Hajnalhasadás 2-nek, akkor kirakom!

Köszönöm szépen, hogy velünk voltatok, és ezzel véget is ért a Előretekintő - 2012 nagy durranásai sorozat. Remélem tetszett! A legközelebbi komolyabb post valószínűleg filmelemzés lesz, hogy mit, azt majd később áruljuk el! Viszlát!


Címkék: előretekintés 2012 moovierate

A bejegyzés trackback címe:

https://moovierate.blog.hu/api/trackback/id/tr893744865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása