MoovieRate film?

2012.01.30. 20:41 MoovieRate

Küldöm üdvözletem az összes mélyen tisztelt blogolvasómnak! Egy eddigiektől eltérő postot fogtok olvasni, ugyanis most nem a filmvilág legújabb, legérdekesebb hírét közöljük le, hanem saját mélyen szeretett blogunkkal kapcsolatosat. Elég érdekes lesz, de saját filmet tervezünk készíteni! Igen, jól látjátok/halljátok! De ne egy nagy Avatárra számítsatok, az eddigi tervein szerint ugyanis csak egy B kategóriás áldokumentumfilmes pszchihohorrorról van szó. A stábunk kicsi, és ne várjatok valami nagy grafikai és hangeffekti bravúrt (mert nem is nagyon lesz).

Remélem azért valamennyire élvezhető lesz, ha meg nem, áprili elsején kirakjuk Rosszfilm postnak :D! Amint megtudunk valami újat, természetesen megosztjuk!

Emellett még egy hírt is mondanék: emlékszetek az Oscar díjas bejegyzésre? Nos, abból mégsem lesz több rész, mert nem találunk forrást az Arany Málna díjakhoz, így a neve is megváltozik, az I.részt kitöröljük! Köszönjük, hogy velünk tartatok, viszlát!

A bejegyzés trackback címe:

https://moovierate.blog.hu/api/trackback/id/tr933978057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása