MoovieRate film - Rövid tájékoztatás

2012.02.04. 13:26 MoovieRate

Új, jeah! Üdvözletem minden földlakónak! Mint ahogy azt már mondtam, a MoovieRate készítői filmet forgatnak! És mint ahogy szintén mondtam, minden újításról szólunk. Na, íme egy rövid tájékoztatás magáról a filmről, hogy azért tudjátok (már ha tényleg vagytok), hogy mégis miről van szó. Még egy dolog: amíg a filmet forgatjuk, a blog nem igazán fog üzemelni, ezért mindenkinek az elnézését kérjük.

A filmünk egy áldokumentumfilmes parapszchihológiai egyéjszakás horror lesz. Hú. Na az nagyjából a műfaja. Igazából a történet röviden: egy tinédzserekből álló kis csapat rendkívüli érdeklődést mutat a paranormális jelenségek után. Az egyik akciójukban úgy döntenek, hogy komolyabb felszereléssel, és kézikamerával indulnak útra. Csakhogy a kis tóparti ház, és a rejtélyes Farkas-erdő több titkot rejt, mint azt a kis csapat gondolja. Estére elszabadul a pokol, és a küzdelem már nem a bizonyítékok kereséséért, hanem az életben maradásért folyik...

A bejegyzés trackback címe:

https://moovierate.blog.hu/api/trackback/id/tr694065407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása