Előretekintő - 2012 nagy folytatásai I.rész

2012.03.09. 18:52 MoovieRate

 Ebben a bejegyzésben egy kicsit a nagy filmek folytatásairól fogunk foglalkozni,amit 2012-ben fognak a mozik vásznajára vetíteni.Elöbbi bejegyzésekben volt szó egy-két film folytatásról, én írnék egy kifejezetten erre fókuszált cikket.Bár konkrét információval nem tudunk szolgálni megjelenésük kapcsán és sok esetben trailert sem tudunk beágyazni,a filmekről szállingóztak ki hírmorzsák. Nézzük mik ezek a filmek:

Bad Boys 3:

Várhatóan a már mindenki számára jól ismertt Bad Boys filmek eredeti főszereplői tekintenek vissza,név szerint Will Smith és Martin Lawrence,aki a Gagyi Mami legújabb részének forgatásán elárulta, hogy esélyes a filmnek a harmadik része is.Mikor a forgatások várható idejéről kérdezték,csak ennyit felelt - „Ezek a srácok nagyon elfoglaltak.Nincs határidő.”Azonban már Will Smith, Michael Bay és Jerry Bruckheimer is beszélt a filmmel kapcsolatosan és ők benne lennének.A film már szerepel 2012 várható filmjei listáján.Meglátjuk mi lesz...

G.I Joe 2 : Megtorlás :

2009 nyarán a stúdió vezérigazgatója Rob Moore bejelentette,hogy már készül a második rész.Nem csoda hiszen az első rész a G.I Joe:A kobra árnyéka az első hétvégén több mint 100 millió dollárt zsebelt be.A második részben ugyancsak visszatérnek az eredeti szereplők ám Stephen Sommers helyett más rendezi.A magyar mozik 2012 augusztusában vetítik majd.Íme egy előzetes:

Ha/Ver 2:

A szónoklatom helyett inkább a film egyik alkotója Mark Millar szavait foglalom össze egy rövid interjúban:

„Mindig is úgy terveztem, hogy három részből fog állni az egész, és mindegyik rész a másikból következik. Pontosan ott folytatódik, ahol a HA/VER befejeződött.(...)Szélesítjük a skálát. Még jobban a nézők szívéhez nőnek majd.(...)Megint lesz egy csomó maszkos ember, akik egymás Facebook adatlapját lesik, aztán kimennek az utcára és egymással verekednek, mint az őrültek. Mintha egy masszív tömegverekedést látnál a Time Square-en, csak épp szuperhősök és fő gonoszok püfölik majd egymást, a rendőrség próbálja őket megfékezni.” 

2012 februárjában kezdték el forgatni a filmet és várhatóan télire kerül a mozikba.

Batman 3 : A sötét lovag felemelkedése

Cristopher Nolan Batman trilógiájának befejező része ,ami A sötét lovag felemelkedése címet viseli.A történet tömören arról szól,hogy: 8 évvel később, hogy a sötét lovag legyőzte az ördögi Jokert, és önkéntes száműzetésbe vonult, egy terrorista, Bane érkezik Gotham városába, aki a végsőkig próbára teszi a rendőrség és az ott lakók erejét. Batman kénytelen lesz újra felölteni maszkját, és felvenni a harcot egy ellenfél ellen, melynek képességei még fénykorában is komoly kihívás elé állítottál volna...

Világsztárok tucata vesz részt a filmek forgatásán,mint például az Oscar díjas Christian Bale,aki Batman szerepét játsza,de többek között Anne Hathaway, Gary Oldman, Morgan Freeman és Tom Hardy is szerepet kap.A filmet 2012 júliusában vetítik a magyar mozik.Ime egy magyar előzetes:

 

 

 

---------------------------------------------------------------------------

Hamarosan folytatjuk a második résszel,addig is várjuk hozzászólásaitokat, és ha tetszik osszátok meg vagy lájkoljátok. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://moovierate.blog.hu/api/trackback/id/tr844300394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása